Αρίστευσε η Ιωαννίδη Μαριαλένα, των Ανθρωπιστικών Σπουδών

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του Γενικού Λυκείου Σκιάθου, συγχαίρουν όλους τους μαθητές και μαθήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020, παρά τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώσαμε όλοι μας, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς που πέρασε.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στη μαθήτρια Ιωαννίδη Μαριαλένα, των Ανθρωπιστικών Σπουδών, η οποία και αρίστευσε και συγκέντρωσε τον υψηλότερο αριθμό μορίων, 17.075.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε τους παρακάτω μαθητές και μαθήτριες, που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους: Αντωνίτσα Ράνια, Γλυμπάτσα Μιχαέλα, Τελλίδου Άννα Μαρία, Χαλίλι Αγγελική, Κουτσορεβύθη Κατερίνα, Βλασσοπούλου Αμαλία, Κυπαρισσού Νούλα, Μιτζέλου Μαιρησούλα, Σγαρδώνη Νίκο και Ζαφειράτο Αναστάσιο.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες να πετύχουν τους στόχους που ο καθένας και η καθεμιά έχουν θέσει. Για όσους δεν τα κατάφεραν, οι ευκαιρίες στο μέλλον θα είναι πολλές και δεν πρέπει να απογοητεύονται. Να κυνηγήσουν τους στόχους τους με όρεξη και πείσμα και να θυμούνται ότι όταν χάνεται μία μάχη δεν χάνεται και ο πόλεμος…

Καλό καλοκαίρι με υγεία και δύναμη!

Σκιάθος 10/7/2020

Ο Διευθυντής

Λεωνίδας Τζαβαλιάς