Αρκετούς μήνες πριν, πληροφορούμενος το τότε επερχόμενο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, και την μετέπειτα διεξαγωγή νομαρχιακών εκλογών, πήρα μια μεγάλη απόφαση, να μπώ στον στίβο της διεκδίκησης της προεδρίας της ΟΝΝΕΔ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. Σήμερα 60 άτομα από κάθε γωνιά του νομού μας, από τον Κισσό και την Ζαγορά Πηλίου μέχρι την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Ευξεινούπολη Αλμυρού, από το Βελεστίνο μέχρι το απομακρυσμένο Κεραμίδι και τα Κανάλια και από την καρδιά της πόλης του Βόλου μέχρι την Σκιάθο και την Σκόπελο και την Αλόννησο υπέγραψαν την υποψηφιότητά μου η οποία είναι προς έλεγχο-έγκριση.

Όσοι με γνωρίζουν, παλιοί και νέοι φίλοι ξέρουν ότι η ενασχόληση μου με τον συνδικαλισμό ξεκινάει απο το μακρινό (πλέον) 2010 όταν και με την εισαγωγή μου στο τμημα Δασολογίας του Α.Π.Θ. εντάχθηκα ενεργά στην παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και εργάστηκα σκληρά και πεισματικά μέχρι και την αποφοιτησή μου οδηγώντας την παράταξη μας σε διαδοχικές πρωτιές και αυτοδυναμίες πάντα με γνώμονα τα ιδανικά και τις αξίες που πρεσβεύει η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Σήμερα 10 χρόνια μετά, και έπειτα από τριετή ενασχόλησή μου με την ΟΝΝΕΔ Βόλου, αρχικά ως απλό μέλος και μετέπειτα στην θέση του τομεάρχη περιβάλλοντος, αισθάνομαι έτοιμος να αναλάβω την καίρια αυτή θέση, να προσφέρω στον νομό μου και να εργαστώ σκληρά ανοίγοντας την ΟΝΝΕΔ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ στην κοινωνία και κάνοντάς την μια μεγάλη οργάνωση με νέα άτομα, δραστήρια, ικανά, με φρέσκες ιδέες, και με διάθεση να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε, έχοντας πάντα κατά νου πως σε αυτόν τον αγώνα, κανείς δεν περισσεύει!