Ο  κ. Άννης Παναγιώτης, ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη της Σκιάθου από τα παλιά χρόνια και είναι από τα άτομα που αξίζει να συζητήσεις μαζί τους και όχι απλός να τους πάρεις μια συνέντευξη, γιατί μέχρι να τελειώσετε την κουβέντα σας, θα έχετε κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο που σίγουρα θα σε βάλει σε σκέψεις και θα σου γεννήσει πολλές απορίες.

Ο κ. Άννης είναι στον χώρο της αυτοδιοίκησης από την δεκαετία του εξήντα και έχει διατελέσει Δήμαρχος Σκιάθου, στα τέλη της δεκαετίας του εξήντα και αρχές της δεκαετίας του εβδομήντα, περίπου για δυο χρόνια.

Αυτό το διάστημα πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις και έγιναν έργα τα οποία καθόρισαν την ανάπτυξη της Σκιάθου σε πολλούς τομείς όπως το Κέντρο Υγείας, το Αεροδρόμιο και τον δρόμο Σκιάθος – Κουκουναριές.

Είχαμε την χαρά να μας φιλοξενήσει στο σπίτι του και να συζητήσουμε μαζί του για την Σκιάθο του τότε, για την την Σκιάθο που μόλις είχε ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα της βήματα σε πολλούς τομείς, όπως είναι ο Τουρισμός και για την Σκιάθο που έβαζε τα θεμέλια για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Άννη και την σύζυγο του κ. Γιούλα για την θερμή φιλοξενία τους και για τον χρόνο που προσέφεραν μαζί μας.

H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ SL ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΤΖΟΥΜΑ ΤΟΥ κ. ΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Στα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας Σκιάθου
Στα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας Σκιάθου

Ο κ. Παναγιώτης Αννης (δεξιά) με τον συντάκτη του Skiathoslife.gr Θοδωρή Τζούμα