ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η διεύθυνση της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΒΟΛΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον έγκριτο Ιατρό Ακτινοδιαγνώστη κ. Ιωάννη Βαρμπομπίτη. Ο κ. Βαρμπομπίτης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ειδικευθείς στο Π.Γ.Ν. Λάρισας, μέλος της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ακτινολογίας (ESR) και της EFSUMB (European Federation of Societies for Ultrasound in Medicine and Biology/ Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εταιρειών Υπερήχων στην Ιατρική και τη Βιολογία).

Ο κ. Βαρμπομπίτης κατέχει θέση επιστημονικού υπευθύνου στο Ιδιωτικό Πολυϊατρείο «ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ», που δραστηριοποιείται σε Σκόπελο και Αλόννησο. Αξίζει να τονιστεί η πολυετής εμπειρία και η επαγγελματική απασχόληση του στον ιδιωτικό τομέα ως Ακτινοδιαγνώστης από το 2007, καθώς και η ιδιαίτερη τριβή του σε περιστατικά που χαρακτηρίζονται ως «επείγοντα» και κρίσιμα, τα οποία έχει κληθεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία, εξυπηρετώντας ασθενείς των νησιών των Β. Σποράδων (μόνιμους κατοίκους αλλά και τουρίστες) στο πλαίσιο της δραστηριοποίησης του στα πολυϊατρεία «Κοσμοϋγεία».

Ο ιατρός θα πλαισιώσει με την πολυετή εμπειρία του την ομάδα Ακτινοδιαγνωστών του κέντρου μας, ενισχύοντας ειδικότερα το τμήμα Υπερηχοτομογραφίας, Ακτινοδιαγνωστικής και Μαστογραφίας.

Το Ιατρικό Ακτινοδιαγνωστικό μας Εργαστήριο βρίσκεται σε νέα τροχιά ανάπτυξης. Εν συνεχεία του εκσυγχρονισμού όλων των απεικονιστικών μας μηχανημάτων, ενισχύουμε με τη συγκεκριμένη συνεργασία και το εξειδικευμένο επιστημονικό μας προσωπικό καθιστώντας πλέον το Ακτινοδιαγνωστικό μας Εργαστήριο σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας.

Καλωσορίζουμε τον ιατρό Ακτινοδιαγνώστη Ιωάννη Βαρμπομπίτη στην ομάδα της ΙΑ, μια ομάδα που χαρακτηρίζεται για την ιατρική αριστεία, ευσυνειδησία, υπευθυνότητα, αγάπη και σεβασμό στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας καθώς και την άρτια συνεργασία με τους κλινικούς ιατρούς, με γνώμονα πάντοτε το βέλτιστο αποτέλεσμα για τον ασθενή μας.
Καλή αρχή!