ΑΜΕΣΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Τα έργα της ΔΕΥΑΣ συνεχίζονται σε πάνω από τέσσερα σημεία στο νησί της Σκιάθου. Είναι σίγουρο πως πλέον οι πολίτες έχουν οχυρωθεί πίσω από την υπομονή αλλά πάνω από όλα από το αποτέλεσμα που πρόκειται να προκύψει από το τέλος των εργασιών.

Θα πρέπει όμως οι συντονιστές των έργων να οπλίζουν την υπομονή των πολιτών με απλές κινήσεις και να βοηθούν στη μετακίνηση των πολιτών κυρίως όσων για επαγγελματικούς κυρίως λόγους μετακινούνται με οχήματα.

Ένα από αυτά τα έργα ήταν η αποκατάσταση έξω ακριβώς από το Κρεοπωλείο του κ. Τσιμπλιαράκη έως και τη γωνία στην Παπαδιαμάντης (cafe monkey).  Όσοι λοιπόν έκαναν το λάθος να μετακινηθούν από την Ευαγγελιστρίας προς την Παπαδιαμάντη στο συγκεκριμένο δρόμο λόγο και της μη ορατότητας των έργων έφταναν και αντίκρυζαν το αδιέξοδο λόγο έργων. Μία απλή λοιπόν ταμπέλα από τους εργαζόμενους εκεί στα έργα θα ήταν η καλύτερη αντιμετώπιση έναντι της ταλαιπωρίας των οδηγών… έτσι ώστε να μην χρειάζεται η παρέμβαση του skiathoslife προς τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΣ κ. Λευτέρη Βιολέττα (έχει και την ονομαστική του εορτή σήμερα) για να αποκατασταθεί άμεσα το θέμα.

Κατά τα άλλα Χρόνια Πολλά κ. Αντιπρόεδρε