Το σημείο στο λούνα παρκ όπου βρήκε τον θάνατο η 13χρονη (EUROKINISSI)

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια της αδικοχαμένης έφηβης
Δύσκολες ήταν οι φετινές γιορτές για την οικογένεια της της 13χρονης που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου τον περασμένο Αύγουστο, όταν εκσφενδονίστηκε από το «χαλί». Στο σπίτι της Νίνας δεν στόλισαν δέντρο, δεν γιόρτασαν. Αυτά ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς την Σεραϊνά τους, όπως την είχαν βαφτίσει.

«Τι γιορτές να κάνουμε χωρίς το κορίτσι μας; Είναι αισθητή η απουσία της. Καμιά φορά φωνάζω την άλλη κόρη μου Σεραϊνα. Ήταν 13 χρόνων και είχε ύψος 1,75. Έμπαινε και έδινε ζωή στο σπίτι. Όλες οι μέρες είναι δύσκολες, αλλά αυτές είναι ακόμα πιο πολύ. Να σας πω την αλήθεια, νομίζω ότι έχει φύγει ένα κομμάτι από το σώμα μου», είπε η μητέρα της 13χρονης.

Όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ, το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων παραδόθηκε στις Αρχές και αναφέρει ότι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ του Αλμυρού φταίει ο χειριστής και η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει. Αναφέρει μάλιστα ότι η μαθήτρια εκτοξεύτηκε από τη θέση της. Η εισαγγελία Βόλου θα εξετάσει όλα τα στοιχεία, προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι φταίνε για τον άδικο χαμό του κοριτσιού.