Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του 30χρονου που βρέθηκε ημιλιπόθυμος σήμερα τα ξημερώματα στην εθνική οδό στη διασταύρωση με Βρύναινα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Βόλου. Στο αυτοκίνητο του βρέθηκε ηρωίνης 2 γρ. ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια από το 2012, ένα μαχαίρι μήκους 28 εκ. και τρία φυσίγγια πολεμικού όπλου. Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Επιπλέον σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 30χρονος φέρεται να ήταν χθες βράδυ σε μία ταβέρνα παρέα με έναν 40χρονο και τον άτυχο 28χρονο που εξέπνευσε αιφνίδια σήμερα το πρωί στον Αλμυρό.

Ο 40χρονος αποχώρησε κι ο 28χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να μετέφερε με το Ι.Χ.Ε. του, τον 30χρονο στο δικό του όχημα, το οποίο είχε σταθμεύσει σε άλλο σημείο κι αποχώρησε.

Επισημαίνεται ότι για τον αιφνίδιο θάνατο του 28χρονου, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα διενεργηθεί τις επόμενες ημέρες, αφού πρώτα ολοκληρωθεί ο δειγματοληπτικός έλεγχος για κορονοϊό στη σορό του.

ΕΡΑ ΒΟΛΟΥ