Με τη φράση “οι αποκλεισμοί στρέφονται εναντίον του αποκλείοντος και όχι του αποκλειόμενου” η Ζέττα Μακρή έδωσε τη δική της απάντηση στον δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στη τηλεοπτική εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον Astra.

Ο κ. Τζούμας είχε παρέμβει τηλεφωνικά στην ίδια εκπομπή χθες και ανάμεσα σε όλους όσους ευχαρίστησε για την βοήθειά τους στην αντιμετώπιση των καταστροφών που υπέστη το νησί από την κακοκαιρία, απέκλεισε την κ. Μακρή.

Η ίδια η βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ σήμερα είπε:

“Δε μου έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει σε εκείνους που απευθύνθηκε για βοήθεια. Ευτυχώς για μένα, η τοπική ΝΔ με ενημέρωσε πολύ πιο γρήγορα και είχα τη δυνατότητα να ρυθμίσω θέματα πολύ πιο νωρίς. Εγώ για τους Σκιαθίτες προσπαθώ. Αν ο δήμαρχος επέλεξε άλλες συνεργασίες είναι δικό του θέμα. Και αυτός από την πλευρά του τη δουλειά του κάνει. Είναι στη δική του συνείδηση και ευσυνειδησία. Όλοι θα κριθούμε στο τέλος από το τι κάνουμε, πόσο καλά το κάνουμε και πόσο γρήγορα το κάνουμε, αλλά και από το πως εκμεταλλευόμαστε οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει” συμπλήρωσε η κ. Μακρή.

Δείτε το βίντεο:

πηγη: thenewspaper.gr