Το δικό τους χρώμα στις εορταστικές εκδηλώσεις του Βόλου έδωσαν οι δεκάδες Αη Βασίληδες που συμμετείχαν στο 4ο Santa Run. Περισσότερα από 100 άτομα συγκεντρώθηκαν σήμερα στις 5 το απόγευμα στην είσοδο του χριστουγεννιάτικου χωριού, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου για να τρέξουν, για καλό σκοπό. Αρκετοί ήταν αυτοί που ήρθαν ντυμένη Αη Βασίληδες από το σπίτι του, άλλοι φόρεσαν το χαρακτηριστικό κόκκινο σκουφάκι ενώ όσοι δεν είχαν μπορούσαν να το προμηθευτούν από το σημείο εκκίνησης.


Το 4ο Volos Santa Run αποτελεί μια φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου με την υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας με σκοπό την ενίσχυση των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της πόλης.


Οι συμμετέχοντες ακολούθησαν τη διαδρομή από το χωριό του Αη Βασίλη στην Ερμού και ο τερματισμός έγινε στην φάτνη που έχει στηθεί στον Αγιο Νικόλαο. Η συμμετοχή στο Santa Run ήταν δωρεάν. Στην αφετηρία και στον τερματισμό υπήρχε ειδικός κουμπαράς από τον Δήμο Βόλου για να δώσουν οι πολίτες, συμμετέχοντες ή μη, ό,τι επιθυμούν ώστε να συγκεντρωθεί ένα ποσό, το οποίο θα δοθεί στα φιλανθρωπικά ιδρύματα.

  

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ