Φωτογραφία από την Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο έξω από τον Μητροπολιτικό Ναό Τριών Ιεραρχών Σκιάθου (skiathoslife.gr 29.11.2020)

Οι Άγιες ημέρες πλησιάζουν και όσο και πρωτόγνωρα και αν τις περάσουμε αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεχάσουμε το νόημά τους. Ο μήνα που θα έρθει δύσκολος εκεί που σχεδιάζαμε το γιορτινό τραπέζι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα σχεδιάζουμε και ρίχνουμε κλήρο ποιους θα δεχτούμε στο σπιτικό μας. Δύσκολες καταστάσεις αλλά ας μην γίνονται δυσκολότερες ρίχνοντας λάδι στην φωτιά πολιτικά και κοινωνικά.

Το Facebook είναι ο τοίχος της προσωπικότητάς μας, είμαστε εμείς, ας τον αλλάξουμε λίγο αλλά ας παραμείνουμε αληθινοί και πάνω από όλα φιλάνθρωποι. Ας συγχωρέσουμε για να έχουμε το δικαίωμα της συγχώρεσης, ας απλώσουμε το χέρι μας ακόμα και σε αυτούς που παρεξηγηθήκαμε ή μαλώσαμε.

Βλέπω να “κυκλοφορεί” κακία, μανία να κατασπαράξει ο ένας τον άλλο ζώντας ακόμα έναν πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό. Βάλτε τα “μαχαίρια” στα θηκάρια σας και αναλογιστή τε πως ήρθαμε για λίγο σε αυτό τον κόσμο και πρέπει να αφήσουμε πίσω μας μόνο αγάπη.

Ν.Τ