Μια ομάδα εφτά ατόμων, εφτά νέων παιδιών, πήρε την απόφαση με πρωτεργάτη τον Κωνσταντίνο Ψύρρα, να κάνουν το 1ο Περιφερειακό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλίας! Αυτό το καινοτόμο εγχείρημα παρόλο τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε, κατάφερε και έγινε πραγματικότητα και έδωσε φωνή σε δεκάδες νέους ανθρώπους, που στις μέρες μας, λόγω της ηλικίας και της απειρίας που έχουμε στο χώρο αυτό δεν μπορούν να πάρουν στα σοβαρά (μερικοί) τις απόψεις μας, αν βέβαια πρώτα τις ακούσουν.

Το 1ο Περιφερειακό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλίας, έγινε και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία, με την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και πιο πολύ του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή!
Μέσα από την Επιτροπή Τεχνολογίας και Ανάπτυξης, έμαθα πολλά και συνέβαλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ανάπτυξη του τόπου μας, της Θεσσαλίας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου για την συνεργασία που είχαμε αυτές τις 4 μέρες, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και με επέλεξαν εισηγητή για την «Ανάπλαση του Λιμένα Βόλου», για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί όπως και με όλα τα αλλά παιδιά! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της επιτροπής μου Δημήτρη Σακοράφα για το Βραβείο Ρητορείας που μου έδωσε και στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Κωνσταντίνο Ψύρρα!!

Συγχαρητήρια παιδιά!! Ήταν τιμή μου να συνεργαστώ μαζί σας και να συμμετέχω σε αυτόν (πλέον) τον Θεσμό!!! Συνεχίστε και να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι σας!!!