Μπορεί ο Δημήτρης Πρεβεζάνος να χάνει πλέον την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά και την ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού του Συμβούλου Λευτέρη Βιολέττα αλλά δεν δείχνει να ανησυχεί ακόμα και αν οι συσχετισμοί αλλάζουν αφού σε σημαντικά θέματα όπως ο προϋπολογισμός κ.α. βρίσκει την παράταξη του κ. Πατσά στο πλευρό του (αντιπολίτευση).

Από την άλλη πλευρά σε σημαντικά θέματα που θα ακολουθήσουν, κυρίως μετά τον Σεπτέμβριο, όπως ο Προϋπολογισμός του 2018 όλα θα παιχτούν στο νήμα αφού δεν είναι τυχαίο πως ακόμα και τώρα στην ομάδα πλειοψηφίας υπάρχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι που διαφωνούν με χειρισμούς του Δημάρχου και για να αποφύγουν την σύγκρουση δεν εμφανίζονται στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Δήμαρχος έχει χάσει τρεις δημοτικούς συμβούλους τους κ.κ. Καλατζάκη, Βιολέττα και Κωνσταντόπουλο έχει όμως κερδίσει εδώ και καιρό την πτέρυγα του κ. Πατσά με τον κ. Τασιόπουλο ενώ ο Φώτης Κοφινάς δεν ακολουθεί την γραμμή Πατσά εδώ και καιρό.

Από την άλλη η Αναστασία Φιλαρέτου με ο κ. Μπεζεριάνος τηρούν σκληρή στάση έναντι του Δημάρχου ενώ στην πλευρά του κ. Πασχάλη είναι αρκετές φορές που η κα Χαρά Πασχάλη ακολουθεί διαφορετικό δρόμο, όπως στην υπόθεση του Τσουγκριά που ψήφισε παρόν. Ο Αθ. Ζλατούδης τις δύσκολες στιγμές ακολούθησε με την θετική του ψήφο τον Δημήτρη Πρεβεζάνο και τον στήριξε σε αρκετά θέματα στα Δημοτικά Συμβούλια.

Η στρατηγική πλέον του Δημάρχου είναι να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι για αυτό και δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση μετά την παραίτηση του κ. Βιολέττα αντίθετα “εξουδετερώθηκε” ένας εσωτερικός “εχθρός” της Δημοτικής Αρχής από μόνος του.

Η “φωτιά” όμως των αντιδράσεων δεν σταματάει στην ομάδα Πρεβεζάνου και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι στέκονται απέναντι από τον Δήμαρχο όπως ο Αντιδήμαρχος Κώστας Γιαννίτσης ενώ τελευταία και ο Δημοτικός Σύμβουλος Απόστολος Πασχάλης με άρθρα του παίρνει θέσεις αντίθετες με αυτές του Δημάρχου όπως για τις εταιρείες Low Cost, την εφαρμογή και σχεδιασμό του ΓΠΣ της Σκιάθου. Ο ίδιος πάντως αναφέρει πως οι σχέσεις του με τον Δήμαρχο είναι άριστες… όπως άλλωστε και τον προηγουμένων δύο θα προσθέταμε εμείς…