Έφυγε χθες το βράδυ για το τελευταίο της ταξίδι από το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών όπου νοσηλευόταν η 66χρονη Ειρήνη Λουκίδου. Η ανακοίνωση του θανάτου της βύθισε στο πένθος το νησί μας αφού η Ειρήνη ήταν γνωστή για την δυναμικότητα και το χαμόγελό της.

Ο Καρκίνος χτύπησε την ίδια πριν τρία περίπου χρόνια και υποβαλλόταν σε χημειοθεραπείες. Το τελευταίο χρονικό διάστημα φαινόταν να υπάρχει βελτίωση στην υγεία της και κανείς δεν φανταζόταν την χθεσινή κατάληξη.

Η υγεία της επιδεινώθηκε και έτσι αναγκάστηκε εκ νέου να πάρει εισιτήριο για το Λαϊκό Νοσοκομείο όπου τελικά εξέπνευσε χθες έχοντας πάντα δίπλα της τα δυο της παιδιά.

Η Ειρήνη Λουκίδου ακόμα και τις τελευταίες στιγμές είχε το θάρρος και την θέληση για ζωή, το χαμόγελο δεν έσβησε ποτέ από τα χείλη της μέχρι να κλείσει τα μάτια της.

Αφήνει πίσω της δύο υπέροχα παιδιά τον Βασίλη και το Σάκη Λουκίδη που από το ξεκίνημα των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, ήταν δίπλα της και δεν την άφησαν στιγμή μόνη της.

Από χθες η αγαπημένη μας Ειρήνη αναπαύεται και ξεκουράζεται στην αγκαλιά του Θεού, ενώ όλοι εμείς καλούμαστε να δώσουμε τον τελευταίο μας χαιρετισμό την Κυριακή στις 11 το πρωί από τον Μητροπολιτικό Ναό των Τριών Ιεραρχών

Το Skiathoslife.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και τους συγγενείς.

Νίκος Τζούμας