Η Thomas Cook είναι η καλύτερη ταξιδιωτική εταιρία σε επίπεδο εξυπηρέτησης στο τουριστικό γραφείο στη Γερμανία, όπως αποκαλύπτει έρευνα του Γερμανικού Ινστιτούτου Ποιότητας Υπηρεσιών.

Η έρευνα η οποία διεξήχθη σε 13 αλυσίδες τουριστικών γραφείων της Γερμανίας και σε τουλάχιστον 90 υποκαταστήματα με mystery shoppers σε 10 επισκέψεις κάθε αλυσίδας, έδειξε ότι τα τουριστικά γραφεία του Thomas Cook ήταν τα μοναδικά που αξιολογήθηκαν ως τα καλύτερα στην έρευνα (βαθμολογία «πολύ καλά»). Οι εργαζόμενοι αφιερώνουν πολύ χρόνο στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών τους, οι υπηρεσίες τους είναι στοχευμένες στις απαιτήσεις των ταξιδιωτών και προσφέρουν εξατομικευμένες συμβουλές. Επίσης, η Thomas Cook  είναι πρώτη και στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση, ενώ και η αναμονή είναι πολύ σύντομη και η πληροφόρηση σωστή.

Στη δεύτερη θέση της αξιολόγησης βρίσκεται η TUI Travel Star με βαθμολογία «καλή». Τη καλύτερη βαθμολογία συγκέντρωσε το προσωπικό στα τουριστικά γραφεία καθώς οι συμβουλές δίνουν λύσεις σε προβλήματα, η πληροφόρηση είναι εύληπτη και όλα τα email είναι τεχνικά και δομικά σωστά.

Τρίτο αναδείχθηκε το Lufthansa City Center με αξιολόγηση «καλή». Ξεχώρισε η φιλική εξυπηρέτηση των επισκεπτών, ο σχετικά σύντομος χρόνος αναμονής για εξυπηρέτηση και οι σύντομες απαντήσεις μέσω email.