Έντονη ήταν η αντίδρασης της κας Ματούλας Παπαδούλια Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Σκιάθου με επικεφαλής τον Θοδωρή Τζούμα στην ανάρτηση – Δελτίο Τύπου – του ψηφοδελτίου Σκιάθος Ενωμένη του κ. Νίκου Πλωμαρίτη. Ο τελευταίος έδωσε στην δημοσιότητα προχθές το βράδυ την παρακάτω ανακοίνωση:

Aπό την πλευρά της σήμερα το μεσημέρι η κόρη του πρώην Δημάρχου Κωστή Παπαδούλια και Υποψήφια Δημοτικής Συμβούλου με ανακοίνωσή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στηλίτευσε την παραπάνω ανακοίνωση με το παρακάτω κείμενο:

«Η Σκιάθος μας ενώνει;;
Τίποτα που οδηγεί στην απόγνωση δεν προέρχεται από το καλό. Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η σπέκουλα σε βάρος μου από τον αντίπαλο συνδυασμό (Δελτίο Τύπου το οποίο αντιλήφθηκα χθες πολύ αργά).
Είναι σαφές ότι αυτή η επίθεση δεν είχε μόνο φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς αλλά υποβολείς, εντολείς και καθοδηγητές που σοκάρουν.
Ένας σκοτεινός κύκλος, τυφλός και φανατισμένος την τελευταία περίοδο. Εγκλωβισμένος στην μικρότητα, στην ιδεολογία της ασχήμιας και της ψηφοθηρικής σκοπιμότητας.
Η έλλειψη περιεχομένου δεν μπορεί να δημιουργήσει δημοκρατική συνείδηση αλλά αδράνεια και μειωμένες αποδόσεις σε όλα τα επίπεδα του πολιτικού λόγου και της ηθικής.
Δεν θα συνεχίσω γιατί νιώθω ότι θα παγιδευτώ σ’αυτή την τακτική πόλωσης.
Οσο για τη χρήση και την αναφορά στο όνομα της οικογένειας μου και ιδιαίτερα του πατέρα μου, είναι ένα φαινόμενο που περιμένεις να σβήσει αλλά αντίθετα φουντώνει.
Φαίνεται πως είναι μία σοβαρή υπόθεση, μία υπόθεση παραγωγικής μνήμης για το πολιτικό κεφάλαιο του τόπου μας. Ίσως μία αναζήτηση της νέας εποχής για την επιστροφή τέτοιων προσώπων και συνδυασμών σε τοπικό επίπεδο.
Αραγε πρέπει να αναρωτηθούμε, γιατί το παρελθόν είναι τόσο επίκαιρο;;»