Καλοκαίρι και καλαμπόκι είναι δύο στοιχεία αλληλένδετα… κατάλληλα συνδυασμένα για να σου κόψουν λίγο την πείνα πριν το βραδινό γεύμα ή και μόνο για το πρώτο…

Στην Σκιάθο φέτος το Καλοκαίρι έστησαν την δική τους γωνιά καλαμποκιού ο Κώστας Αρμαμέντος και η Μαρία Καψάλα. Ο πρώτος από την Σκιάθο και η γυναίκα του από την Βόρεια Εύβοια το Μετόχι, όπως και τα καλαμπόκια όπως μας λέει η ίδια παραγωγής του ίδιου του πατέρα της που είναι γεωργός

Με αισιοδοξία και χαμόγελο αντιμετωπίζουν την καλοκαιρινή σεζόν – αν και δύσκολη – όπως μας αναφέρουν αφού είναι και το πρώτο τους επαγγελματικό εγχείρημα.

Η αφορμή για να στηθεί ήταν η μητέρα της Μαρίας που την καλοκαιρινή περίοδο της έστελνε καλαμπόκια από το Μετόχι. Πέρυσι μάλιστα έτυχε να μην υπάρχει κανένας να πουλάει καλαμπόκια στο νησί και όταν την έβλεπαν την ρωτούσαν που μπορούν να βρούνε.

Η ιδέα πήρε φέτος σάρκα και οστά σε μια πανέμορφη κινητή μονάδα που φωτίζεται με φωτοβολταϊκά. Κύπριοι, Ιταλοί και Έλληνες οι fan του Καλαμποκιού όπως μας λένε και οι ίδιοι. Θα τους βρείτε εκεί που ενώνεται το παλιό με το νέο Λιμάνι από τις 5 το απόγευμα έως και τις 01:30 με 2€ μόνο …!!!

Kαλές δουλειές και στους δύο

Ν.Τ