Τυχερός ήταν ο κ. Αθανάσιος Τσιάρας από τα Τρίκαλα, της παράταξης του κ. Νίκου Τσιλιμίγκα “Θεσσαλία της καρδιά μας”, ο οποίος κέρδισε ένα …φλουρί κωνσταντινάτο, όπως είπε ο κ. Αγοραστός παραδίδοντας το δώρο στον κ. Τσιάρα, ευχόμενος παράλληλα καλή χρονιά.

Ο Μητροπολίτης στην ομιλία του και αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στον λόγο του, στο ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα πρέπει να πάρει περισσότερες αρμοδιότητες από την κυβέρνηση. Αναλυτικά τόνισε: «Θα μπορούσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας να ζητήσει ακόμη περισσότερες αρμοδιότητες, δεν θα υπάρξει μεγαλύτερη αποκέντρωση αν η κεντρική διοίκηση δεν εμπιστευτεί περισσότερο τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, α’ και β’ βαθμού. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας απέδειξε ότι στέκεται δίπλα στον πολίτη και αναλαμβάνει τις ευθύνες της, με ενωτικό τρόπο για όλες τις παρατάξεις. Να δίνονται ίσες ευκαιρίες σε όλους και να αγκαλιάζονται εξίσου όλοι με ίδιες προτεραιότητες για όλους».

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός που έχει και τα γενέθλιά του σήμερα και δέχθηκε τις ευχές όλων, υπογράμμισε πως: «πρέπει να πάμε στα μεγάλα πράγματα από εδώ και στο εξής», συμπληρώνοντας: «θα συνεχίσουμε την πορεία της αλήθειας και της δημιουργικότητας, συνεργαζόμενοι με όλους».

   

Πηγή: onlarissa.gr