Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου και του Πολιτιστικού Συλλόγου "Η ΣΚΙΑΘΟΣ" για την ενίσχυση της ΦΛΟΓΑΣ [ φωτο Tina Whittington ]

του Νίκου Τζούμα

Ξεκίνησε την δραστηριότητά της στην Σκιάθο ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “ΦΛΟΓΑ” με την παρουσία της κας Ντίνας Τριανταφύλου εκπροσώπου του Συλλόγου στο Βόλο.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Η ΣΚΙΑΘΟΣ” και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου Σκιάθου δημιούργησαν μια μοναδικά εορταστική ατμόσφαιρα με χορό, παιχνίδια, την παρουσία του Αη Βασίλη καθώς και τον Αποστόλη Ακρίβο σε παράσταση Καραγκιόζη κ.α.

Όσοι επισκέφτηκαν τον χώρο είχαν την δυνατότητα να αποκτήσουν ημερολόγια, τετράδια, μπλουζάκια, γούρια και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για την ενίσχυση των σκοπών της “ΦΛΟΓΑΣ”

VIDEO1

Η παρουσία της “ΦΛΟΓΑΣ” έγινε αισθητή από τον κουμπαρά αγάπης που μετά από 2 χρόνια γέμισε από το οικονομικό υστέρημα των πολιτών της Σκιάθου.

Η ΦΛΟΓΑ θα βρεθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στον ίδιο χώρο με δραστηριότητες του Ναυτικού Ομίλου Σκιάθου, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και του Skiathoslife.gr που θα στήσει εργαστήριο κατασκευής ξύλινων παιχνιδιών με τον Σίμο Αποστολίδη από τις 4 έως και τις 5 το απόγευμα.

VIDEO2

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον Δήμο Σκιάθου για τον Μπουφέ των εδεσμάτων καθώς και την Πινακοθήκη Meating Point και το Ξενοδοχείο του κ. Κουκουλάκη La Pischine Art Hotel για τις ευγενικές προσφορές τους.