ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Νίκος Τζούμας
ΚΑΜΕΡΑ : ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ

“Άναψαν τα αίματα” κυρίως διαδικτυακά από την αντιπολίευση και συγκεκριμένα από την παράταξη του κ. Νίκου Πλωμαρίτη με τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νίκο Γιαμαρέλο με προσωπική του ανάρτηση να δημοσιεύει τα ονόματα των Συμβασιούχων που προσλήφθησαν για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών και συγκεκριμένα για την θεομηνία του Απρίλη που έπληξε το νησί της Σκιάθου. Ο κ. Γιαμαρέλος ανέφερε :

“Θα ξεκινήσω λέγοντας πως στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, αρκετοί συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη απο εργασία έστω και με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.
Το ίδιο συμβαίνει και σε Υπηρεσίες οι οποίες έχουν ανάγκη απο προσωπικό προς κάλυψη των αναγκών τους έκτακτες και τακτικές.
Βεβαίως κάθε ανάγκη θα πρέπει να προσδιορίζεται επακριβώς και σε κάθε περίπτωση να αποτυπώνεται εμφανώς σε όλους μας.
Δεν ξέρω εάν αυτό συμβαίνει στις Υπηρεσίες όμως, στις οποίες το προσληφθέντες προσωπικό μάλλον εργάζεται για διαφορετικό σκοπό απο αυτόν της πρόσληψης .
Χαρακτηριστικό δε παράδειγμα στον τόπο μας;
Η πρόσληψη προσωπικού απο το Δήμο Σκιαθου προς αντιμετώπιση της θεομηνίας του Απριλίου 2020.
Κ γιατί αυτό ;
Ας δούμε τις εργασίες αποκατάστασης ζημιών και άλλων στο Γυμνάσιο -Λύκειο Σκιαθου, όπως και σε υπηρεσίες εντός του δημαρχιακού καταστήματος.
Τα υπόλοιπα στο ΔΣ.
Καλή εβδομάδα !”

Την σκυτάλη πήρε σήμερα ο επικεφαλής της Μειοψηφίας κ. Νίκος Πλωμαρίτης ο οποίος αφού κοινοποίησε την ανάρτηση του κ. Γιαμαρέλου έγραψε:

“Ξέπλυμα χρήματος …
βρόμικες τσέπες ….
δολοπλόκα μυαλά ….

ή ….
εντελώς άχρηστοι να διαχειριστούν και τα πιο απλά έργα …;;;;;;!!!!;;;;
Οι προσληφθέντες στο δήμο τι δουλειά έχουν στην εργολαβία … ;;;
Τα αντίστοιχα χρήματα που πάνε ;;;;”

Σήμερα στην κάμερα του SKIATHOSLIFE.GR και το Νίκο Τζούμα ο Δήμαρχος Σκιάθου απάντησε σε όσους τον κατηγορούν τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η τοποθέτηση της Αντιπολίτευσης είναι κακοπροαίρετη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ