Ο 25χρονος Έλληνας είχε διαρρήξει συνολικά 13 καφετέριες, καφενεία και άλλες επιχειρήσεις εστίασης, κλέβοντας χρήματα και διάφορα αντικείμενα

Ούτε για καφέ, ούτε για… μεζέδες ενδιαφερόταν ένας νεαρός που «επισκεπτόταν» συστηματικά τα καταστήματα εστίασης στην πόλη της Ρόδου, αλλά… εκτός ωραρίου λειτουργίας! Στο διάστημα από τις 22 Δεκεμβρίου ως τις 4 Ιανουαρίου, παραβίαζε κάθε μέρα και από ένα!

Ο 25χρονος Έλληνας είχε διαρρήξει συνολικά 13 καφετέριες, καφενεία και άλλες επιχειρήσεις εστίασης, κλέβοντας χρήματα και διάφορα αντικείμενα. Μέρος από αυτά βρέθηκε σε έναν χώρο όπου τα έκρυβε μαζί με τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποιούσε και τον υπέδειξε στους αστυνομικούς που επέστρεψαν όσα βρήκαν στους δικαιούχους.

Ο δράστης ομολόγησε τις 13 διαρρήξεις όταν προσήχθη ως ύποπτος από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και αποκάλυψε ότι είχε πουλήσει μέρος των κλοπιμαίων σε έναν 48χρονο που πλέον κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.