Ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίας σε συνεργασία με την GERO S.A. και την Τεχνική Ανάπτυξη πραγματοποίησαν με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου, και όχι μόνο εσπερίδα – τεχνική παρουσίαση με θέμα «Ηλεκτρική Ασφάλεια – Παράγοντες αποφυγής εκδήλωσης φωτιάς, Αρμονικές & Δ.Δ.Ε., Αντικεραυνική Προστασία, Γειώσεις», την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 στο κατάστημα της Gero στο Βόλο.

Στην παρουσίαση κεντρικός ομιλητής και εισηγητής ήταν ο κος Δημητρίου Κωνσταντίνος (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π.) . Πέραν της τοποθέτησης του εισηγητή , τέθηκαν ερωτήματα από τους παρευρισκόμενους , τα οποία καταγράφηκαν και απαντήθηκαν αναλυτικά. Κάθε απορία λύθηκε και επεξηγήθηκε με μια σειρά παραδειγμάτων, ενώ εποικοδομητικός ήταν και ο διάλογος που αναπτύχθηκε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε θερμά την GERO S.A. και την Τεχνική Ανάπτυξη για την επιτυχή παρουσίαση και την άψογη συνεργασία. Ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ν.Μαγνησίας και η GERO S.A. με διαρκή συνεργασία, κοντά στα μέλη του Συνδέσμου, και ανοιχτοί προς όλους τους φορείς, παρακολουθώντας τις εξελίξεις του ηλεκτρολογικού κλάδου, πάντα προσπαθούν για την καλύτερη ενημέρωση των συνεργατών τους.