Ο τρύγος για το οινοποιείο Παρίσσης έφτασε στο τέλος του. Ήταν μια χρονιά δύσκολη λόγω των βροχοπτώσεων που είχαμε το καλοκαίρι, ωστόσο η ποιότητα των σταφυλιών ήταν σε άριστη κατάσταση σύμφωνα με την Οινολόγο Κατερίνα Μιτζέλου.

Η ποσότητα – όπως τόνισε η ίδια – κινήθηκε στα ίδια επίπεδα με την περσινή χρονιά στις ήδη υπάρχουσες ποικιλίες ενώ προστέθηκαν άλλες δύο. Τα φετινά κρασιά είναι πιο εκφραστικά φέτος με δροσερή οξύτητα, αρωματική πολυπλοκότητα και υψηλή αλκοόλη.

Πλέον μπορούμε να πούμε ότι αρχίζει να ξεδιπλώνεται το terroir του νησιού.

Το Skiathoslife.gr βρέθηκε στο οινοποιείο Παρίσση και κατέγραψε όλη την διαδικασία με την Βικτώρια Κοντοκώστα και με την κάμερα του Σίμου Αποστολίδη, το ρεπορτάζ σύντομα στον αέρα .