«Ήταν το χειρότερο κλείσιμο Καλοκαιρινής σεζόν» …ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Αλέξανδρου Ευσταθίου Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου και υπευθύνου του μεγαλύτερου Τουριστικού Γραφείου «Dolphin Of Skiathos» .

Ο κ. Ευσταθίου σε συνέντευξή του στο SkiathosLife.gr σήμερα το πρωί αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε το γραφείο να τακτοποιηθούν πάνω από 800 τουρίστες, αφού οι Κυριακάτικες πτήσεις (για κάποιους και του Σαββάτου) είχαν ακυρωθεί.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ 

Έως αργά το βράδυ ο ίδιος και οι συνεργάτες έψαχναν να βρουν καταλύματα αφού κάποια ήδη είχαν κλείσει ενώ κάποια είχαν υποστεί ζημιές.

Παρόλα αυτά αρκετοί ήταν οι ξενοδόχοι – όπως ανέφερε – που πρόσφεραν δωμάτια και γεύματα για τους τουρίστες που είχαν μείνει στο νησί λόγω της κακοκαιρίας.

Τέλος ευχαρίστησε την Δημοτική Αρχή και προσωπικά τον Αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Γιαννίτση για τον συντονισμό και την άψογη συνεργασία καθώς και τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Β. Σποράδων Νίκο Πλωμαρίτη για την προσπάθεια που κατέβαλε να έρθει στην Σκιάθο το Express Skiathos την Κυριακή το βράδυ κάτι όμως που δεν κατέστη δυνατό αφού υπήρξε προγραμματισμένο έκτακτο δρομολόγιο για την Δευτέρα το πρωί.