Λίγο πριν αναχωρήσει για το Τελ Αβιβ από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αλ. Παπαδιαμάντης της Σκιάθου συναντήσαμε την μεταφράστρια της «Φόνισσας» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στα Εβραϊκά.

Η Israela Azoulay – Nahum βρέθηκε στο νησί μας για να αντικρίσει από κοντά και ζωντανά τις εικόνες που αποτυπώνονταν στο διήγημα και η ίδια μετέφερε στην Εβραϊκή γλώσσα πριν περίπου τέσσερις μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO 

Η Μεταφράστρια της "Φόνισσας" στα Εβραϊκά μιλάει στο Skiathoslife.gr

Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ ΤΗΣ "ΦΟΝΙΣΣΑΣ" ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ SKIATHOSLIFE.GR Λίγο πριν αναχωρήσει για το Τελ Αβιβ από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αλ. Παπαδιαμάντης της Σκιάθου συναντήσαμε την μεταφράστρια της "Φόνισσας" του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στα Εβραϊκά.Η Israela Azoulay – Nahum βρέθηκε στο νησί μας για να αντικρίσει από κοντά και ζωντανά τις εικόνες που αποτυπώνονταν στο διήγημα και η ίδια μετέφερε στην Εβραϊκή γλώσσα πριν περίπου τέσσερις μήνες.Μάλιστα πριν λίγες ημέρες η ίδια είχε επισκεφτεί και το 3ο ΓΕΛ Βόλου όπου είχε συνάντηση με την Σκιαθίτισα Σοφία Κανταράκη υπεύθυνη του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Gepostet von SkiathosLife.gr am Freitag, 14. September 2018

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες η ίδια είχε επισκεφτεί και το 3ο ΓΕΛ Βόλου όπου είχε συνάντηση με την Σκιαθίτισα Σοφία Κανταράκη υπεύθυνη του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στην μέση η κα Israela Azoulay – Nahum και δεξιά της η κα Σοφία Κανταράκη