1,2 εκατ. ευρώ για τα “Παντελής Μαγουλάς”, ΕΑΚ, Γήπεδα Νεάπολης, Μαγνησιακού, Σαρακηνού, Στεφανοβικείου και Κλειστό Γυμναστήριο Σκιάθου

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 1.231.400,00 ευρώ προχωρούν για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων καθώς το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε τις προγραμματικές συμβάσεις των έργων και εντάχθηκαν από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Αναλυτικά πρόκειται για τα έργα:

– ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ «ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ, Προϋπολογισμού: 329.000,00 €.

– ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ -ΒΕΛΤΙΩΣΗ- ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ 250.000 €.

– ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ -ΒΕΛΤΙΩΣΗ- ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΒΟΛΟΥ, Προϋπολογισμού 250.000,00 €.

– ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΥ, Προϋπολογισμού: 148.800,00 €.

– ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥ, Προϋπολογισμού: 173.600,00 €.

– ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΚΙΑΘΟΥ, Προϋπολογισμού 60.000 €.

– ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ, Προϋπολογισμού 20.000 €.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Η δουλειά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι καθημερινή και σε όλα τα επίπεδα. Σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου, τους συλλόγους, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακού Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα συνολικού προϋπολογισμού πάνω από 1,2 εκ. ευρώ για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Μαγνησίας.  Οι αθλητές όλων των ηλικιών πρέπει να αθλούνται σε σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις, γι’ αυτό βγαίνουμε μπροστά με την κατασκευή και τη συντήρηση αθλητικών έργων. Ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια, ας μην το λησμονούμε ποτέ αυτό».