Η παραίτηση του Μάριου Τσιτσώνη ήταν αναμενόμενη και δεν έπεσε ως βόμβα στα ποδοσφαιρικά πράγματα του νησιού. Είχε απομείνει η συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομάδας για να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο των δύο ανδρών για προσωπικούς και οικογενειακούς του Μάριου Τσιτσώνη όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΟ Σκιάθου.

Σε ανακοίνωσή του o ΑΟ ΣΚΙΑΘΟΥ αναφέρει :

«Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Μάριο Τσιτσώνη για όσα προσέφερε τα τρία χρόνια παραμονής του στην ομάδα και δήλωσε ότι ο Α.Ο Σκιάθου θα είναι πάντα ανοιχτός και θα τον περιμένει όποτε θεωρήσει ότι είναι ξανά έτοιμος.
Πρέπει να σημειωθεί ότι το έργο του Μάριου ήταν τεράστιο τα τελευταία χρόνια και συνέβαλε τα μέγιστα τόσο οικονομικά όσο και διοικητικά .
Θα είναι για τον Ά.Ο μεγάλο πλήγμα όμως μας χαροποιεί ότι μπροστά του σύντομα ανοίγετε ένας νέος στίβος (της οικογένειας και της ζωής).
Ή συγκεκριμένη απόφαση οδηγεί τον Ά.Ο σε άμεσες εκλογές και σε παύση του Δ.Σ μετα απο απόφαση του Προέδρου.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών και την διαδικασία.
Είναι ευκαιρία ο Α.Ο Σκιάθου να συσπειρωθεί να βάλει τούς νέους στόχους του για το μέλλον.
Είναι η ευκαιρία όλοι οι φίλοι της ομάδας μας να δείξουν την πραγματική τους ΑΓΆΠΗ…
Επίσης είναι η ευκαιρία σε όσους είχαν ενστάσεις και διαφωνίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας να εκφράσουν την γνώμη τους .
Επίσης είναι το καλύτερο χρονικό σημείο εάν κάποιος ενδιαφέρεται για την Προεδρία να την διεκδικήσει και να προσκομίσει κάτι που εκείνος θεωρεί νέο και σωστό!
Ο Πρόεδρος Γεώργιος Μιτζελος δηλώνει έτοιμος να διασφαλίσει την διαδικασία και εγγυάται την σωστή και εύρυθμη λειτουργία μέχρι το πέρας τον αρχαιρεσιών.»