Για ανθρωποκτονία συνελήφθη σήμερα ένας 80χρονος άνδρας στον Βόλο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας καθώς φέρεται να σκότωσε την 73χρονη σύζυγο του.  Όπως έγινε γνωστό,  ο 80χρονος σήμερα τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου έχοντας καταναλώσει ποσότητα χαπιών.

Νωρίτερα,  ο 80χρονος φέρεται να άφησε ιδιόχειρο σημείωμα στο σπίτι του, στο οποίο ανέφερε ότι αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας του. Ο ηλιικιωμένος λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε πίστευε ότι θα πεθάνει και αποφάσισε ότι δεν θα άφηνε στη ζωή τη σύζυγό του.

Ο 80χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του, ενώ αυτή κοιμόταν,  κλείνοντας της την μύτη και το στόμα με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία. Στη συνέχει κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών για να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο ηλικιωμένος είναι κάτοικος Βόλου και σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωσε συγγενικό του πρόσωπο όταν βρισκόταν στο Νοσοκομείο. Eιδικότερα φέρεται να επικοινώνησε με τον αδερφό της συζύγου του και να τον ενημέρωσε πως η 73χρονη είναι νεκρή. Ο αδερφός μετέβη στο σπίτι τους στη Νέα Δημητριάδα και βρήκε την 73χρονη νεκρή ενώ στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία.

Ο 80χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα τις επόμενες ημέρες. Ο συζυγοκτόνος παραμένει νοσηλευόμενος φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Βόλου.