Πριν ένα χρόνο έχασε τον γαμπρό του με τον οποίο ήταν αγαπημένοι και πήγαιναν μαζί για κυνήγι και το μεσημέρι της Κυριακής αποφάσισε να τον τιμήσει με τρεις πυροβολισμούς στον αέρα, ωστόσο συνελήφθη από την Αστυνομία και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 μηνών, ενώ δημεύεται και το όπλο.
Ο λόγος για έναν 73χρονο άνδρα, που συνελήφθη για άσκοπους πυροβολισμούς, το μεσημέρι της Κυριακής στη Ν. Ιωνία.
Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και η κόρη του κατέθεσε ως μάρτυρας λέγοντας ότι η ίδια δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι, αλλά γενικά ο κατηγορούμενος βοηθάει, μια ζωή ήταν δουλειά, σπίτι και κυνήγι, κρατάει τα τέσσερα εγγόνια του και ποτέ δεν έκανε άλλη φορά τέτοια πράξη. Για τον αποβιώσαντα σύζυγό της, είπε ότι είχαν πολύ καλή σχέση, πήγαιναν για κυνήγι μαζί, είναι πολύ στεναχωρημένος εδώ και ένα χρόνο και ίσως να το έκανε από συγκινησιακή φόρτιση. Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγνώμη για την πράξη του και είπε ότι από τη στενοχώρια του, πήρε το όπλο και πυροβόλησε στον αέρα χωρίς να το θέλει.
Ο εισαγγελέας, πρότεινε την ενοχή του κατηγορούμενου με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και το Δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή, ενώ διέταξε τη δήμευση της καραμπίνας.