Την Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 21:00 ο Ανδρόνικος με special guest τον Αντώνη Μιτζέλο θα μας υποδεχτούν σ’ ένα μοναδικό live στον ΙΑΝΟ!

Ένα μουσικό ταξίδι σε διάφορα φάσματα και είδη μουσικής που θα απολαύσουμε μέσα από την ιδιαίτερη ερμηνεία του Ανδρόνικου, με τη συμμετοχή του πολυτάλαντου Αντώνη Μιτζέλου.

Ο Ανδρόνικος πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε από την Panik Oxygen το νέο του single με τίτλο  «Κάποιος αντέχει ν΄αγαπά«. Πρόκειται για έναν «έντεχνο μπάλο» με μπλουζ στοιχεία που υπογράφεται από τον Αντώνη Μιτζέλο  και τη Λίνα Δημοπούλου.

Μουσικοί:

Πιάνο: Γιώργος Πανταζής

Κιθάρες: Κώστας Χατζόπουλος

Τύμπανα/Κρουστά: Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος

Ο Ανδρόνικος από το φθινόπωρο του 2009 βρίσκεται στην Αθήνα και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Στη σκηνή, πρωτοεμφανίστηκε μαζί με τους Γιάννη Σπανό, Γιώργο Χατζηνάσιο και Κώστα Χατζή με τους οποίους συνεργάστηκε και δισκογραφικά στο πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Προσεχώς» σε παραγωγή Σταύρου Σιδερά και ενορχήστρωση Γιώργου Παγιάτη (2011).

Πριν από ένα χρόνο παρουσίασε το άλμπουμ «Ανδρόνικος ΕΝΑ» με δημιουργίες καταξιωμένων συνθετών και στιχουργών, όπως των Στέφανου Κορκολή, Αντώνη Μιτζέλου, Ευσταθίας, Λίνας Δημοπούλου και Ρεβέκκας Ρούσση κλπ.

Mία νέα συνεργασία ξεκίνησε με την Panik Oxygen και μας παρουσιάζει το τραγούδι «Κάποιος Αντέχει Ν’ Αγαπά» ενώ παράλληλα συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και στη γενέτειρά του Κύπρο.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα

http://smarturl.it/Andronikos2018

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ Ν’ ΑΓΑΠΑ

Μουσική: Αντώνης Μιτζέλος

Στίχοι: Λίνα Δημοπούλου

CONTACT

Panik Oxygen: [email protected]

Panagiotis Simos (Radio Manager)

[email protected]

Facebook

www.facebook.com/AndronikosOfficialPage/

Instagram

www.instagram.com/andronicos1/