Οι δημιουργίες των μαθητών παρουσιάζονται σε έκθεση στο ΤΕΕ Μαγνησίας, ενώ σήμερα απονεμήθηκαν τα βραβεία και οι έπαινοι.,
Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Σωματείο «Φίλοι του Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων» και η πρόεδρος κ. Σούλα Μπαρτζιώκα τόνισε πως «συνολικά συγκεντρώθηκαν 81 φωτογραφίες από εννιά σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τρία σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι μαθητές έδειξαν μεγάλη αγάπη για αυτό που έκανα, έβαλαν τίτλο στο έργο τους και γνώρισαν το πολιτιστικό αποτύπωμα του τόπου τους».

Την όμορφη πρωτοβουλία στήριξαν οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Ο υπεύθυνος του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση κ. Αντώνης Αντωνίου ανέφερε πως «η φωτογραφία είναι μία γλώσσα από τις πολλές που έχει κάποιος για να επικοινωνήσει με την φύση και τον κόσμο».
Παίρνοντας τον λόγο η υπεύθυνη του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σοφία Κανταράκη σημείωσε πως «οι μαθητές δείχνουν ζήλο για να βγάζουν φωτογραφίες και να προβάλλουν τοπία της πόλης τους».
Το ΤΕΕ και η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου συνέβαλαν επίσης στην οργάνωση του μαθητικού διαγωνισμού.

Οι μαθητές που βραβεύτηκαν ήταν οι εξής:

Πρωτοβάθμια εκπαίδευση: Μαίρη Κρικέλα του 4ου Δημοτικού Αλμυρού που έλαβε το 1ο βραβείο και τρεις επαίνους, ο Χρήστος Ταμπακολόγος του 2ου Ειδικού Δημοτικού Βόλου που πήρε το δεύτερο βραβείο, ο Τηλέμαχος Τερζίδης του 13ου Δημοτικού Βόλου που πήρε το τρίτο βραβείο και η Κωνσταντίνα Ζιώγα του 2ου Ειδικού Δημοτικού Βόλου που πήρε τον 4ο έπαινο.

Στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση έλαβαν 1ο βραβείο η Αλεξάνδρα Στύλου του ΓΕΛ Σκιάθου,

2ο βραβείο η Κυριακή Χαρίτου του 2ου ΕΠΑΛ Βόλου,

3ο βραβείο η Αλεξάνδρα Κουφίδη του Γυμνασίου Σκιάθου,

1ος έπαινος η Βίλυ Σαμαλτάνη του 2ου ΕΠΑΛ Βόλου,

2ος έπαινος ο Αλέξανδρος Αποστολάκης του 3ου Γυμνασίου Βόλου,

3ος έπαινος η Μαρία Παχιού του 2ου ΕΠΑΛ Βόλου,

4ος έπαινος ο Εμμανουήλ Μήτραινας του Εσπερινού Γυμνασίου Βόλου και 5ος έπαινος ο Γιώργος Μαυρέλης του ΕΕΕΕΚ Βόλου.