Ρώσοι, Άγγλοι, Γερμανοί, Κινέζοι, Αμερικάνοι, Ινδοί, Άραβες, Έλληνες… Τι πιο όμορφο! Υποδεχόμαστε ανθρώπους από όλα τα μέρη του κόσμου! Κάποιες φορές είναι εύκολο να τους καταλάβουμε, κάποιες φορές όχι… Γιατί συμβαίνει αυτό; Ποιες ιδιαιτερότητες φέρνουν μαζί τους (στις βαλίτσες τους!) και σχετίζονται με την κουλτούρα τους; Εμείς είμαστε πρόθυμοι να κατανοήσουμε αυτές τις ιδιαιτερότητες και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους; Πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε με τη γλώσσα σώματος και τις χειρονομίες που κάνουμε, πόσο διαφορετικά πράγματα μπορεί να σημαίνουν σε άλλες κουλτούρες;

Η Βάνια Κάμτσιου, Senior Trainer & Founder Welcome Global, θα μας μιλήσει για μία ξεχωριστή και απαραίτητη ευφυΐα: Την Πολιτισμική Ευφυΐα, στην εισήγηση της «Cultural Intelligence- Καλωσορίζοντας τον Κόσμο στο σπίτι μας με Πολιτισμική Ευφυΐα» στο Σχολείο Τουρισμού Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ – Σκιάθου.
Η Βάνια, σπούδασε ξενοδοχειακά στο Cardiff University και στο Strathclyde απ’ όπου πήρε αντίστοιχα το Bachelor και το Master στον τομέα της Διεθνούς Ξενοδοχειακής Διοίκησης. Εργάστηκε για μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στα τμήματα Υποδοχής, Housekeeping, F&B και Sales.

Η ενασχόληση της Βάνιας με τις εκπαιδεύσεις του προσωπικού τουριστικών επιχειρήσεων ξεκίνησε πριν από 18 χρόνια. Από τότε έχει συνεργαστεί με πολύ σπουδαία ξενοδοχεία, αλυσίδες ή μεμονωμένα, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στην Μέση Ανατολή. Τα σεμινάρια που σχεδιάζει και υλοποιεί, τα ονομάζει «ταξίδια στις γνώσεις και στις εμπειρίες». Σε κάθε «ταξίδι» ένας αγαπημένος «προορισμός» είναι πάντα μέσα στην σκέψη, στις αξίες και στα κίνητρα, αυτά που μας επηρεάζουν για να κάνουμε την εργασία που έχουμε επιλέξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πληροφορίες – εγγραφές στο Σχολείο Τουρισμού On Tour Β. Σποράδων – Σκιάθου :

Για Συμμετέχοντες : https://www.eventora.com/el/Events/sxoleio-toyrismoy-ontour-skiathos

Για Εθελοντές : https://www.eventora.com/el/Events/sxoleio-toyrismoy-ontour-skiathos-ethelontis

Για Χορηγούς : https://www.eventora.com/el/Events/sxoleio-toyrismoy-ontour-skiathou-horigos