Ο αγαπημένος καπετάνιος Ιωάννης Καράδης έφυγε σήμερα το απόγευμα για το τελευταίο του ταξίδι. Ο καπετάν Γιάννης τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, του είχε διαγνωσθεί καλπάζουσα μορφή καρκίνου με αποτέλεσμα σήμερα να σβήσει σε ηλικία 56 ετών.

Ο Ιωάννης Καράδης ήταν γεννημένος στη Σκόπελο το 1962. Αρχές δεκαετίας του ’90 ξεκίνησε τα ταξίδια του στις Β. Σποράδες με την εταιρεία του Νομικού και το πλοίο «Μακεδών». Την καριέρα του την συνέχισε σε ακτοπλοϊκές γραμμές της Ραφήνας και του Πειραιά και επέστρεψε πλέον στην Hellenic Seaways κυβερνήτης στα ταχύπλοα.

Ήταν από τους ανθρώπους που υποστήριζαν το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Β. Σποράδες και έτσι ένωσε τα νησιά μας με την συμπρωτεύουσα με το Flying Cat4 το καλοκαίρι του 2017.

Δυστυχώς η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και αυτό ήταν το τελευταίο του δρομολόγιο αφού η διάγνωση της ασθένειάς του έγινε με το τέλος της τουριστικής σεζόν του 2017. Αφήνει πίσω του τη σύζυγο και δύο γιους τον Κωνσταντίνο και τον Γιώργο και οι δύο ναυτικοί.

Η κηδεία του θα γίνει στο Βόλο την Δευτέρα 16 Απριλίου στις 11 το πρωί

To Skiathoslife.gr εκφράζει τα συλλυπητήρια του στους οικείους σε συγγενείς και φίλους του