ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!! ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΗ,ΣΤΑΘΕΡΗ Ή ΟΤΕ TV ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ  ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΜΠΛΕΤ!!

Στις 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 14:30 μ.μ. θα κληρωθεί στο κατάστημά μας ο  τυχερός που από 14/03 έως 31/03 ήρθε και έκανε την αίτησή του για σύνδεση σε σταθερή, κινητή ή ΟΤΕ TV.

To ALCATEL Pixi4 (7) Wi-Fi είναι ένα κομψό και λεπτό Tablet το οποίο, παρά το όμορφο και «ευαίσθητο» look του,  ενδείκνυται για καθημερινή, συχνή και «επίπονη», χρήση, καθώς αντέχει στις κακουχίες και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε επίπεδο εργασίας αλλά και, φυσικά, ψυχαγωγίας. Επιπλέον, είναι αρκετά συμπαγές και ελαφρύ (ζυγίζει 250 γραμμάρια) για να το μεταφέρεις οπουδήποτε, στη δουλειά, στη σχολή, οπουδήποτε, τοποθετώντας το για παράδειγμα σε ένα σακίδιο και χωρίς να σε επιβαρύνει καθόλου. Κάπως έτσι, θα έχεις την ευκαιρία στην οθόνη αφής 7 ιντσών (ανάλυση 1024×600), να απολαύσεις το αγαπημένο σου multimedia περιεχόμενο, από φωτογραφίες και βίντεο, έως τις ταινίες της αρεσκείας σου, με το ALCATEL Tab Pixi4 (7) Wi-Fi να χωράει ιδανικά στο χέρι σου και να μην σε κουράζει. Έτσι, είσαι σε θέση να πλοηγηθείς με άνεση στο Internet και να ποστάρεις ότι επιθυμείς στα αγαπημένα σου social media!

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα : 24270-29000 & 6983430065