Προς εκπρόσωπο AO Σκιάθου : «Πολλοί οι τραγικοί …μικρή η Επίδαυρος»

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΑΟ ΣΚΙΑΘΟΥ 

ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΈΝΟΥ….ΔΕΝ ΜΙΛΆΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΊ….

Μερικές φορές αναγκαζόμαστε σαν σωματείο να απαντάμε και να δίνουμε εξηγήσεις για πράγματα που κάποιοι διαστρεβλώνουν για προσωπικό τους όφελος…
Δυστυχώς πολλά κατάλοιπα άλλων εποχών έχουν βρει καταφύγιο στο νησί μας τα τελευταία χρόνια….(ότι δηλώσεις είσαι)
Ό κόσμος εξελίσσεται και οι κοινωνίες προοδεύουν….
Δυστυχώς κάποιοι μένουν πάντα ίδιοι….
Και για να μην σας κουράζω άλλο παρακαλούμε το skiathos life να μας δείξει ένα έγγραφο που να μας αποδεικνύει ότι έχει δικαίωμα προβολής αγώνων ΕΠΣΘ…
Επίσης πρέπει να πούμε πως τα χέρια μας έχουμε τον τιμοκατάλογο της ντροπής του skiathos life που εισέπραττε χρήματα από διαφημίσεις των αγώνων του Α.Ό Σκιάθου…
Δεν θα αναφερθούμε στα τιμολόγια….
Λυπούμαστε που παρουσία μελών του Δ.Σ πιστέψαμε στα όσα υποσχέθηκε ο εκπρόσωπός του skiathos life και για την συνεργασία που ισχυρίζεται ότι δεν υπήρχε….
Οπως επίσης και για τους αθώους συνεργάτες του που θα βρεθούν μπλεγμένοι μιας και υπογράφουν επώνυμα τα email προσφορών….
Όπως είπα τα υπόλοιπα με αποδείξεις στις αίθουσες δικαστηρίων….
Τέλος υποσχόμαστε ότι το μόνο που θα κόψουμε το 2018 είναι οι νταβατζήδες…Καλή χρονιά!!!

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΟ ΣΚΙΑΘΟΥ 

Απαντάμε σε ένα προς ένα στα ερωτήματα του ΑΟ Σκιάθου και του εκπροσώπου αυτού του Ιστορικού Σωματείου με σεβασμό όπως του πρέπει σε κάτι που οι Διοικούντες δυστυχώς την έχουν διαγράψει γιατί αν έκαναν τον κόπο να διαβάσουν το καταστατικό του θα έβλεπαν πόσες διαφορές έχει με την κατάσταση που διαχειρίζονται τώρα. Αλλά αυτό το κρίνει ο κόσμος, ο φίλαθλος και οι Σκιαθίτες.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1

Ως προς εμάς για άλλη μια φορά θα τους «πονέσουμε» αφού τους παραθέτουμε την παρακάτω φωτογραφία που και οι ίδιοι μπορούν να αναζητήσουν στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης. Στην παρακάτω φωτογραφία λοιπόν ο καθένας θα δει πως το Skiathoslife.gr «ότι δηλώσει είναι». Για τα περί «κατάλοιπων» «καταφύγιο στο νησί μας…» κλπ το επιστρέφουμε αφού και μόνο αυτά αποδεικνύουν την εμπάθεια προς το Skiathoslife.gr και τίποτα παραπάνω.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2

Το Skiathoslife.gr από τον Μάιο του 2015 – πριν ακόμα το συγκεκριμένο ΔΣ βρεθεί στην θέση του – αλλά σίγουρα θα γνωρίζει πως από την πρώτη στιγμή αναζητήσαμε και βρήκαμε τρόπο να μεταδίδουμε ζωντανά όλους τους Ποδοσφαιρικούς Αγώνες εκτός έδρας και να μαγνητοσκοπούμε τους εντός. Το ίδιο άρχισε να συμβαίνει και αρχές  2017 με τους αγώνες Μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα.

Όταν η ΕΠΣΘ προκήρυξε διαγωνισμό για να πάρουν ΜΜΕ την μετάδοση αγώνων ήρθαμε σε συμφωνία αρχικά ως Skiathoslife.gr χωρίς σύμβαση αλλά μόνο με κατάθεση στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής για τους 2-3 αγώνες της Σκιάθου. Αμέσως μετά από την ίδρυση του voloslive.gr το οποίο ανέλαβε τα πνευματικά δικαιώματα ΟΛΩΝ των αγώνων της ΕΠΣΘ (νωρίτερα ήταν και οι άνθρωποι που συνεργαζόμασταν για την μετάδοση των αγώνων) ήρθαμε σε συμφωνία μαζί τους και με ένα λογικό οικονομικό τίμημα μετέδιδαν αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Σκιάθου ΜΟΝΟ στο Skiathoslife.gr. Αλήθεια αν η ΕΠΣΘ γνώριζε πως αυτό που κάναμε ήταν παράνομο 2 χρόνια τώρα δεν θα κινούταν νομικά εναντίον μας ;;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 3

Από πότε μια ποδοσφαιρική ομάδα ζητάει χρήματα για την μετάδοση των αγώνων από το ΜΜΕ και όχι από την διοργανώτρια αρχή;;;  Που γίνετε αλήθεια αυτό αλήθεια στην Ελλάδα ή παγκοσμίως να το ξέρουμε;;; Ήρθαμε σε καμία συμφωνία να δίνουμε ποσοστά από τις διαφημίσεις του Skiathoslife.gr ή εσείς σε εμάς από τους χορηγούς της ομάδας πχ στις φανέλες της ομάδας που φαίνονται στο Skiathoslife.gr…; Όσοι γνωρίζουν από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις ξέρουν πχ πως η NOVA δεν δίνει χρήματα στις ομάδες που μεταδίδει… Αν δεν το γνωρίζετε κύριοι του ΑΟ ρωτήστε τον Δικηγόρο που ανέλαβε την υπόθεση που θα πάτε στα δικαστήρια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 4

Ο εκπρόσωπος του ΑΟ Σκιάθου μιλάει για πίνακα ντροπής. Μάλλον ο εκπρόσωπος του ΑΟ ή τα μέλη του ΔΣ δουλεύουν «εθελοντικά», αν το κάνουν όπως γνωρίζουμε ας το συνεχίσουν αλλά στο δικαστήριο (όπου θέλουν να μας πάνε) θα πρέπει να αποδείξουν πόσο εθελοντικά εργάζονται (έχουμε και εμείς αποδείξεις «εθελοντισμού» τους)

Στον πίνακα ντροπής λοιπόν δεν αναφέρεται πουθενά ο ΑΟ Σκιάθου αναφέρει «video ποδοσφαίρου» και φυσικά αναφέρεται όχι στην ομάδα αντρών αλλά και ακαδημιών κ.λ.π. Το ίδιο συμβαίνει και με το μπάσκετ. Αλήθεια από την στιγμή που το video και τις ζωντανές μεταδόσεις τις παρέχουμε δωρεάν στο youtube και στο Facebook για να το βλέπουν όλοι οι Σκιαθίτες σε Ελλάδα και εξωτερικό πως θα πληρώνονται οι τεχνικοί και η συνδρομή στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Επίσης στα εκτός έδρας παιχνίδια το «πρόβλημα» ως προς τα δικαιώματα πρέπει να τα έχει ο γηπεδούχος και όχι ο Φιλοξενούμενος που στην περίπτωση αυτή είναι η Σκιάθος. Άραγε κύριοι της Διοίκησης αν δεν ήταν το Skiathoslife.gr θα είχατε εικόνα και αποδείξεις για όσα κατά καιρούς οι ίδιοι καταγγέλλετε για την διαιτησία και επεισόδια και έχετε απευθυνθεί σε εμάς για να στείλουμε εικόνα και να υποστηρίξετε τους ισχυρισμούς σας ;;; Τότε το Skiathoslife.gr ήταν νομιμο και τώρα όχι ;;;

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΣΚΙΑΘΟΥ (είναι στην διάθεση όποιου να τον έχει ολόκληρο δεν ειναι κρυφός άλλωστε )

Για τα υπόλοιπα περί νταβατζήδων δεν θα απαντήσουμε απλά λυπούμαστε για τις εκφράσεις σε ένα ΜΜΕ που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα στον Αθλητισμό και ιδιαίτερα στο Ποδοσφαίρο. Δεν ζητήσαμε να μας το αναγνωρίσετε ούτε φυσικά να μας ευχαριστήσετε αυτά τα λαμβάνουμε από τους γονείς και τους φιλάθλους.

Από το καλοκαίρι του 2017 προσπαθήσατε πλαγίως και εντέχνως να απομακρυνθείτε από το Skiathoslife.gr αλλά βλέπετε, ενώ θα μπορούσατε δεν το καταφέρατε γιατί για άλλη μια φορά υπήρχαν συμφωνίες γραπτές και ανδρικές. Τώρα έχετε όλο το χώρο και το γήπεδο να παίξετε με το επόμενο ΜΜΕ που θα έρθει και θα είναι πιστοποιημένο. Εμείς μπορούμε να πάμε στα δικαστήρια. Το αν αξίζει να βρεθούμε εκεί θα το κρίνει η δικαιοσύνη και σίγουρα οι πολίτες τους οποίους πλέον έχετε χάσει και θα έπρεπε να ψάχνετε το λόγο

Υ.Γ. Δεν θα επανέλθουμε σε οποιαδήποτε άλλη ανακοίνωση που μόνο Αθλητικό Σωματείο δεν θυμίζει, γιατί πραγματικά δεν το αξίζει ο αθλητισμός του νησιού να «τραυματίζεται» από πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς που εισβάλουν στους αθλητικούς χώρους για προσωπικό τους συμφέρον που μόνο το μέλλον θα αποδείξει αυτά που γράφουμε.

SKIATHOSLIFE.GR

 

 

 

Loading...
error: Content is protected !!