Ακυρώσεις και καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο Μακεδονία λόγω περιορισμένης ορατότητας

Μέσα σε πέπλο πυκνής ομίχλης ξύπνησε η Θεσσαλονίκη σήμερα. Η ορατότητα είναι περιορισμένη στις περισσότερες περιοχές της πόλης και σε αρκετές της Κεντρικής Μακεδονίας.

H ομίχλη έχει καλύψει την περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» από τις 06:30 το πρωί και έχει προκαλέσει καθυστερήσεις στις πτήσεις και αλλαγές στη ροή του προγράμματος αφίξεων και αναχωρήσεων. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του αεροδρομίου, αεροσκάφος αναχώρησε με προορισμό την Αθήνα στις 06:15 το πρωί. Μέχρι αυτή την ώρα, δύο πτήσεις από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη της Olympic Air ακυρώθηκαν ( 07:55 και 08:45), ενώ αρκετές αποπροσγειώσεις αναβάλλονται και προγραμματίζονται σε νέες ώρες. Σύμφωνα με τον πίνακα ανακοινώσεων στο χώρο του αεροδρομίου εννέα αναχωρήσεις πτήσεων για Αθήνα, Ηράκλειο και Μόναχο καθυστερούν.

Οι επιβάτες που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν, πρέπει να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του αεροδρομίου «Μακεδονία» (www.skg-airport.gr), προκειμένου να ενημερώνονται άμεσα και σωστά για όλες τις διαφοροποιήσεις που σημειώνονται στο πρόγραμμα των πτήσεων.

Μετά τις 11:00 αναμένεται νέο μετεωρολογικό δελτίο από την ΕΜΥ.

Ε.Μ.

Loading...
error: Content is protected !!