Στις 14 Δεκεμβρίου 2017,πραγματοποιήθηκε μια φαντασμαγορική εκδήλωση εν όψει των Χριστουγέννων από το Ειδικό Δημοτικό Σκιάθου. Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του και τη γιορτή η οποία σημειώθηκε με μεγάλη επιτυχία και πλήθος συναισθημάτων μας πλημμύρισε όλους.

Οι δυο εκπαιδευτικοί του σχολείου, Φίλιου Φωτεινή και Οικονόμου Βαλεντίνα ευχαριστούν από καρδιάς, την Κυριακή Δαμάσκου η οποία αφιέρωσε όχι μόνο πολύτιμο χρόνο αλλά και την ψυχή της συμμετέχοντας ως νεράιδα που συνόδεψε τα παιδιά στα τραγούδια και όχι μόνο, το Skiathos Life και τον κύριο Νίκο Τζούμα που εδώ και δύο χρόνια στηρίζει και προβάλει τη δουλειά του Ειδικό Δημοτικού, την ειδική αγωγή αλλά και τα θέματα που προκύπτουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιπλέον, ευχαριστούν τον κύριο Β. Σκούρα και το Σούπερ Μάρκετ Αστέρας που για ακόμα μια φορά δώρισε τα υλικά για τον μπουφέ με δική του πρωτοβουλία και αγάπη, τον Σύλλογο Γονέων του 1ου Δημοτικού Δ.Σ. Σκιάθου που στηρίζει με πολλή δύναμη και ψυχή έμπρακτα το Ειδικό Σχολείο, την κυρία Δήμητρα Συκιώτου που στέκεται δίπλα στο πλευρό του Ειδικού Σχολείου εδώ και χρόνια και ενισχύει κάθε πρωτοβουλία του, τους γονείς των μαθητών του 1ου Δημοτικού οι οποίοι επέτρεψαν στα παιδιά τους να συμμετάσχουν στην χορωδία της γιορτής, τον κύριο Νίκο Αναγνώστου για τη στήριξη καθώς και τους , Θοδωρή Τζούμα, Θεοδώση Τρακόσα, Αποστόλη Πασχάλη οι οποίοι τίμησαν τη γιορτή με την παρουσία τους και φυσικά τον κύριο Βαγγέλη Ζλατούδη, τον Άγιο Βασίλη της βραδιάς που μοίρασε δώρα και χαμόγελα στα παιδιά.Τέλος, την Μαριάννα Ρηγανά, η οποία συνόδεψε με το πιάνο τους μαθητές στα τραγούδια και στο θεατρικό κομμάτι και που η οποία προσφέρθηκε εθελοντικά να διδάξει στους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού μουσική μια φορά την εβδομάδα. Την συγχαίρουμε για την παρουσία της και την κίνηση αγάπης. Τέλος ευχαριστούμε την κα Κωνσταντίνα Αντωνίτσα που έβαψε τα παιδιά και τους έδωσε ιδιαίτερη χαρά 

Η Προϊσταμένη του Ειδικού, Φίλιου Φωτεινή,  εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος που θα έρθει, με περισσότερο προβληματισμό ,με υγεία και πολλή αγάπη στις οικογένειες όλων.