Μία ένσταση που μπορεί να βάλει «φωτιά» στην βαθμολογία της Α’ ΕΠΣΘ

Εφημερίδα «Θεσσαλία»

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Θεσσαλία», υποβλήθηκε στην ΕΠΣ Θεσσαλίας ένσταση κατά του κύρους του αγώνα Θησέας-Πύρασος, που ως γνωστόν είχε λήξει με 5-2 υπέρ της ομάδας της Αγριάς.

Την ένσταση δεν την έχει κάνει ο Πύρασος, αλλά ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, ως ομάδα με έννομο συμφέρον, αφού έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.
Ο Διαγόρας ζητεί να πάρει το ματς στα «χαρτιά» με τέρματα 3-0 ο Πύρασος (και φυσικά να χάσει ο Θησέας τους τρεις βαθμούς της νίκης του) διότι ήταν δηλωμένος στην 18άδα των «πρασίνων» ο τερματοφύλακας Νίκος Μπράνος, που σύμφωνα με τον σύλλογο του Στεφανοβικείου έχει καταθέσει στην ΕΠΟ ταυτότητα προπονητή.

Στο άρθρο 13 παρ. 2 του κανονισμού προπονητών της ΕΠΟ αναφέρονται τα εξής: «Ένας ποδοσφαιριστής, όταν έχει αποκτήσει ταυτότητα προπονητή Ε.Π.Ο. ή UEFA ή έχει υποβάλλει αίτηση για έκδοση ταυτότητας προπονητή, παύει αυτόματα να έχει δικαίωμα να αγωνίζεται. Η συμμετοχή του θεωρείται ως αντικανονική συμμετοχή και επισύρει τις από τους κανονισμούς της ΕΠΟ προβλεπόμενες ποινές για τον ίδιο και το σωματείο».
Γίνεται κατανοητό ότι αν η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΘ δικαιώσει τον Διαγόρα, τότε θα πάρει… φωτιά η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ ΕΠΣΘ, μια και ο Θησέας θα έχει απολέσει το σημαντικό βαθμολογικό πλεονέκτημα που έχει αυτή τη στιγμή.
/

Loading...
error: Content is protected !!