Στις 3 Δεκεμβρίου η κεντρική εκδήλωση του «Ανεξάρτητου Επιμελητηριακού Κινήματος»

Στην τελική ευθεία για τις επιμελητηριακές εκλογές στις 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου, το «Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα» πραγματοποιεί την προσεχή Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα στο Vallis Resort στην Αγριά, την τελική εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων και του προγράμματος του κινήματος.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος Αριστοτέλης Μπασδάνης θα μιλήσει για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της παράταξης που ξεκίνησε την δράση του πριν έξι χρόνια και συνεχίζει δυναμικά την πορεία του.

Μία πορεία, μακριά από παρασκηνιακές διαβουλεύσεις που θυμίζουν αλήστου μνήμης εποχές για το Επιμελητήριο που έθεσαν σε αμφισβήτηση το κύρος και την αξιοπιστία του.

Το «Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα» απαρτίζεται από παλιά επιμελητηριακά στελέχη με πολύχρονη εμπειρία στον θεσμό, αλλά και από νέους συναδέρφους που αναγνωρίζοντας το θετικό μας έργο συμπλέουν μαζί μας, για να σχηματίσουμε μια μεγάλη, έμπειρη, δυνατή, αποφασισμένη, εργατική και πέρα από πολιτικούς χρωματισμούς ομάδα.

Η προσπάθεια είναι συλλογική και ξεκάθαρη, χωρίς πατρωνισμούς και «μελανά» σημεία στους κόλπους της παράταξης που έντιμα δίνει τον αγώνα στην δυσκολότερη εποχή για τον κάθε επαγγελματία, μετά από οκτώ χρόνια οικονομικής κρίσης και μνημονίων.

Στο πλαίσιο αυτό και πάντα με την σκέψη στους οικονομικά ασθενέστερους συνανθρώπους μας το «Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα» αποφάσισε να «στρώσει» το χριστουγεννιάτικο τραπέζι στο «Δος Ημίν Σήμερον» της ΙΜΔ.

Γι’ αυτό τον λόγο, στο περιθώριο της εκδήλωσης, θα συγκεντρωθούν χρήματα, αλλά και τρόφιμα από τους παρευρισκόμενους, ενώ η προσπάθεια θα συνεχιστεί και καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Loading...
error: Content is protected !!