Οι κεντρικοί μοχλοί ανάπτυξης του τουρισμού στη Μαγνησία

Πηγή: magnesianews.gr

Θα εξεταστούν στο «3ο Συνέδριο Ανάπτυξης», του «Ομίλου Καρεκλίδη»

Οι κεντρικοί μοχλοί ανάπτυξης του Τουρισμού στη Μαγνησία, θα εξεταστούν μεταξύ άλλων, στο «3ο Συνέδριο Ανάπτυξης», του «Ομίλου Καρεκλίδη», το ερχόμενο Σάββατο, ενώ για τον ίδιο λόγο, στον Βόλο θα βρεθεί και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος.
Πρόκειται ουσιαστικά, για τη δεύτερη θεματική ενότητα που αναμένεται να ξεκινήσει στις 12.45 το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου και μετά τη θεματική ενότητα, που θα προηγηθεί και θα αφορά στις προοπτικές ανάπτυξης των υποδομών της Μαγνησίας και την συμμετοχή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη. Πιο συγκεκριμένα, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, θα βρεθεί το μέλλον της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής παραγωγής στη Μαγνησία, η ανάπτυξη των πολιτιστικών διαδρομών, το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, το ειδικό Χωροταξικό Σχέδιο για τον Τουρισμό, αλλά και η μαρίνα σκαφών ως μοχλός ανάπτυξης της Μαγνησίας. Υπενθυμίζεται, ότι οι εργασίες του «3ου συνεδρίου Ανάπτυξης», με τίτλο “Σχεδιάζουμε τη Μαγνησία της επόμενης εικοσαετίας” θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου στο «Ergon Showground» του Πολυχώρου Τσαλαπάτα και το διοργανώνει ο «Όμιλος Καρεκλίδη» με την υποστήριξη της «24 MEDIA». Πρόκειται για ένα πολυθεματικό όπως έχει σχεδιαστεί συνέδριο, όπου θα αναπτυχθούν απ΄τους συμμετέχοντες ομιλητές, όλες οι πτυχές που αφορούν στην ανάπτυξη της Μαγνησίας, ενώ θα τεθούν ερωτήματα, αλλά θα αναζητηθούν και οι απαιτούμενες λύσεις, οι οποίες μπορεί να αξιοποιηθούν για την ανάπτυξη του νομού. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καθοριστεί, στη δεύτερη θεματική, θα συμμετάσχουν:

12:45 Οι κεντρικοί μοχλοί ανάπτυξης του Τουρισμού στη Μαγνησία
Λευτέρης Κρέτσος, Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας Το μέλλον της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής παραγωγής στη Μαγνησία
Σταύρος Μπένος, π. Υπουργός Πολιτισμού – Πρόεδρος του Σωματείου «Διάζωμα» – Ανάπτυξη πολιτιστικών διαδρομών
Γιώργος Καλτσογιάννης, Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Το χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου ως επίκεντρο δραστηριοτήτων όλο το χρόνο
Νάνσυ Καπούλα, Πρόεδρος ΤΕΕ Μαγνησίας Το ειδικό Χωροταξικό Σχέδιο για τον Τουρισμό
Κωνσταντίνος Μουτζούρης, π. Πρύτανης ΕΜΠ – π. Γ.Γ. Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του υπουργείου Ναυτιλίας και Πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων Η Μαρίνα σκαφών ως μοχλός ανάπτυξης της Μαγνησίας.

Loading...
error: Content is protected !!