Επιστροφή στα θρανία για μαθητές και εκπαιδευτικούς | ο αγώνας όμως συνεχίζεται…

Επιστρέφουν στις αίθουσες αύριο Τρίτη 31 Οκτωβρίου οι μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στη Σκιάθο, μετά την ημερήσια αποχή που κήρυξαν οι Σύλλογοι των Γονέων όλων των σχολείων της περιοχής.

Οι επικεφαλής των συλλόγων πάντως είναι σε τακτική επικοινωνία μεταξύ τους αλλά και τις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την επίλυση των θεμάτων τους δείχνοντας όμως απογοητευμένοι από την στάση της πολιτείας.

Πάντως αύριο οι μαθητές επιστρέφουν στις αίθουσες με τα προβλήματα υπαρκτά και χωρίς να γνωρίζουμε το μέλλον της παιδείας στη Σκιάθο.

video από τις σημερινές κινητοποιήσεις των γονέων 

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥΟι γονείς "κατέβασαν ρολά" στα σχολεία όπου φοιτούν τα παιδιά τους αφού εξάντλησαν κάθε υπομονή. Σήμερα σε όλα τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (Νηπιαγωγεία – Δημοτικά – Γυμνάσιο – Λύκειο) μπήκαν λουκέτα από τους ίδιους τους γονείς αφού βλέπουν δύο μήνες τώρα τον εμπαιγμό του Υπουργείου Παιδείας αλλά και των Διευθύνσεων της Α'θμιας και Β'θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.Σήμερα στην κάμερα του Skiathoslife.gr μίλησαν :- Κωνσταντίνος Γιαννίτσης, Αντιδήμαρχος Σκιάθου- Μάγια Παπαθέου, Πρόεδρος Ένωσης Γονέων Σκιάθου- Κική Πλωμαρίτης, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου Σκιάθου- Νίνα Μαστοράκη, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δ.Σ. ΣκιάθουΡεπορτάζ : Κερασία Κοφινά | Κάμερα : Νίκος ΤζούμαςΔευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Posted by SkiathosLife.gr on Montag, 30. Oktober 2017

Loading...
error: Content is protected !!