Με αφορμή δημοσίευμα της 24ης Σεπτεμβρίου 2017 στην εβδομαδιαία εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΚΙΑΘΟΣ, σπεύδω να ξεκαθαρίσω τα εξής:

Σαν άνθρωπος πιστεύω στη δημιουργία με βάση τη συνεργασία, κι όχι στην καταστροφή και στην υπονόμευση. Αυτό φαίνεται και από τις θέσεις μου κατά τις ψηφοφορίες στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΣ και των επιτροπών στις οποίες υπήρξα μέλος, οι οποίες ήταν πάντοτε σύμφωνες με τις θέσεις του συνδυασμού στον οποίο ανήκω και υπήρξα από τα ιδρυτικά του στελέχη, προτάσσοντας πάντα το «ΕΜΕΙΣ» και ποτέ το «ΕΓΩ».


Δεν συμμετέχω σε πολιτικές της ταβέρνας και του καφενείου, και σε συμπεράσματα που βασίζονται σε ακριτομυθίες.
Τέλος, δεν θεωρώ διαμάχη την υποχρέωση και το δικαίωμα που έχω σαν Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΣ και Δημοτικός Σύμβουλος να λέω ελεύθερα την άποψή μου στο Δήμαρχο και στα συλλογικά όργανα στα οποία συμμετέχω.

Για το λόγους αυτό διαψεύδω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο δημοσίευμα που αναφέρει ότι υπήρξε διένεξή μου με τον Δήμαρχο Σκιάθου κ. Δημήτρη Πρεβεζάνο, στην οποία απευθύνθηκε σε εμένα προσωπικά λέγοντάς μου πως τον υπονομεύω, τονίζοντας ότι μέσα από τον συνεχή δημιουργικό διάλογο προσπαθώ να καταθέτω προτάσεις και λύσεις για τα χρόνια ή τα καθημερινά προβλήματα του νησιού μας._
Ελευθέριος Ευαγγ. Βιολέττας

 

Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑ Σκιάθου
Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό
του Δημήτρη Πρεβεζανου