Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΜΒ στέλνουν τελεσίγραφο στη Διοίκηση ζητώντας να εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση για τους μισθούς

 

Άνευ ουσίας χαρακτηρίζει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΔΕΥΑΜΒ  την αίτηση αναίρεσης της διοίκησης, που αποκάλυψε η «Θ», κατά της τελεσίδικης απόφασης που δικαιώνει τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΜΒ για τους μισθούς τους.  Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων τονίζει πως η υπομονή του εξαντλήθηκε τους τελευταίους 20 μήνες και τον λόγο πλέον θα έχει η Δικαιοσύνη για να εφαρμόσει η Διοίκηση την απόφαση των δικαστηρίων που δικαίωναν τις διεκδικήσεις των εργαζομένων από τις μνημονιακές περικοπές.  Ξεκαθαρίζουν επίσης πως ο Σύλλογος τους είναι αντίθετος με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Δ.Σ. Μίλτο Καλόγηρο που ψήφισε λευκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΔΕΥΑΜΒ:

«Η αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο κατά της δικαίωσης μας από το δικαστήριο, μοναδικό σκοπό έχει την προσπάθεια καθυστέρησης και μετατόπισης της ευθύνης για την υλοποίηση της απόφασης αυτής στην επόμενη διοίκηση μιας άλλης δημοτικής αρχής, για γνωστούς ή αγνώστους πολιτικούς λόγους.
Κύριοι, σας κάνουμε γνωστό ότι η αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο, δεν σας αποδεσμεύει από την υποχρέωση και την ποινική ευθύνη που έχετε ως διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ, να εφαρμόσετε την δικαστική απόφαση. Σε καμία περίπτωση δε, δεν θα μπορέσετε να αποτρέψετε τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΜΒ, ως προς της νομικές κινήσεις που γίνονται, ώστε και να αναγκαστείτε όπως από τον νόμο έχετε υποχρέωση να εφαρμόσετε την δικαστική απόφαση, αλλά ούτε να αποφύγετε όποιες νομικές συνέπειες έχετε για την ΜΗ συμμόρφωση σας, έναντι της δικαιοσύνης.

Κύριοι η υπομονη που έχουμε δείξει στους 20 μήνες και η προσπάθεια μας για έναν εξωδικαστικο συμβιβασμο, εξαντλήθηκε. Πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη, όπου καλείστε να απολογειθειτε για την μη συμμόρφωση έναντι μιας δικαστικής απόφασης.
Σας καλούμε την ύστατη ώρα να επικρατήσει η λογική και να εφαρμόσετε την απόφαση του Δ.Σ. ΔΕΥΑΜΒ, στίς 15/11/2016. Σε διαφορετική περίπτωση…ραντεβού τον Σεπτέμβρη…

Υ.Γ. Η ΛΕΥΚΗ ψήφος του ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ εκπροσώπου εργαζομένων στο Δ.Σ. Μίλτου Καλόγηρου, μάς βρίσκει αντίθετους!!!»

Loading...
error: Content is protected !!