«Φύλακες του Γαλαξία 2» από την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο «Αττικόν» open air cinema

Τους «Φύλακες του Γαλαξία» φιλοξενεί από την Πέμπτη 15 Ιουνίου το «Αττικόν» Open Air Cinema στη Σκιάθο.
Φύλακες του Γαλαξία 2 (Guardians of the Galaxy 2): Η διαγαλαξιακή ομάδα που έκλεψε την παράσταση στην πρώτη ταινία, επιστρέφει με μία επική, απόλυτα pop περιπέτεια με χιούμορ, πολλή μουσική (το Awesome Mixtape #2) και τον Peter Quill -γνωστό και ως Star-Lord- να σώζει ξανά το σύμπαν μαζί με τους εκκεντρικούς του φίλους, και κάποιους καινούριους, εξίσου εκκεντρικούς. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται και πάλι ο ταλαντούχος και γεμάτος ιδέες James Gunn, που υπογράφει και το σπαρταριστό σενάριο. Η πρεμιέρα στις αίθουσες είναι στις 4 Μαΐου από τη Feelgood.

Πρωταγωνιστούν φυσικά οι καθιερωμένοι πια ως Φύλακες του Γαλαξία, φοβεροί και τρομεροί Chris Pratt (Jurassic World), Zoe Saldana (Star Trek Beyond), Dave Bautista (Spectre), ενώ ο Bradley Cooper (Joy, American Snipe) συνεχίζει να χαρίζει τη φωνή του στο αξέχαστο  ρακούν Rocket, όπως και ο Vin Diesel τη δική του χροιά στη λιλιπούτεια εκδοχή του ανθρωποειδούς δέντρου-πλάσματος Groot.

Τη γνωστή παρέα συμπληρώνουν οι εμβληματικοί Sylvester Stallone (Rocky, Creed) και Kurt Russell (The Hateful Eight).

Οι Φύλακες του Γαλαξία 2 ακολουθούν τα χνάρια της αναπάντεχης επιτυχίας του πρώτου μέρους και φιλοδοξούν να χαρίσουν μια ακόμα απολαυστική, καταιγιστική εμπειρία στο φανατικό κοινό που δημιούργησαν…με την πρώτη!

Οι επόμενες προβολές της ταινίας έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή 18 Ιουνίου, Τρίτη και Τετάρτη 21 & 22 Ιουνίου αντίστοιχα. (Δείτε το πρόγραμμα)

 

Loading...
error: Content is protected !!