Η Σκιάθος θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη αγωνιστική σεζόν | Video

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο Skiathoslife.gr και το Νίκο Τζούμα ο Πρόεδρος του Α.Ο Σκιάθου Γιώργος Μιτζέλος. Ο κ. Μιτζέλος ανέφερε πως ήταν μια δύσκολη χρονιά που βρήκε την ομάδα στο χείλος του γκρεμού στο τέλος του α’ γύρου αλλά έχοντας πίστη στο υλικό και με μερικές προσθήκες η ομάδα βρήκε το δρόμο της και έκανε την ανατροπή με αποτέλεσμα να βρεθεί στη μέση του Βαθμολογικού πίνακα.

Ο κ. Μιτζέλος τόνισε την μεγάλη αλλαγή που υπήρξε στην ψυχολογία και την τεχνική στην ομάδα με την αλλαγή στα ηνία της τεχνικής ηγεσία από το Νίκο Τσιαντάκη που εκτός από τους παλιούς ποδοσφαιριστές «έβαλε στο παιχνίδι» και νέους που απέδειξαν πως μπορούν να στηρίξουν την ομάδα στα δύσκολα.

Μεγάλη βαρύτητα εξάλλου το Δ.Σ.του ΑΟ Σκιάθου ρίχνει στις Ακαδημίες (οι οποίες ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις τους) με τουρνουά, αθλητικές συναντήσεις και φιλικά παιχνίδια ενώ ευχαρίστησε τους κ.κ. Τσιτσώνη και Ζεμπέκη (αντιπροέδρους του Α.Ο Σκιάθου) για την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη. Τόνισε επίσης πως ένα πολύ καλό τεστ ήταν το 3ήμερο τουρνουά στη Θεσσαλονίκη με τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ (από όπου και τα πλάνα που θα δείτε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης) που μοιράστηκαν παίχτες και διοίκηση τεχνογνωσία και εμπειρία.

Ο κ. Μιτζέλος έκλεισε τη συνέντευξή του λέγοντας πως η Σκιάθος θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη σεζόν αφού τα έξοδα είναι τέτοια (60.000€ περίπου) που δεν αφήνουν περιθώρια η ομάδα να μείνει με στόχο μόνο την παραμονή γιατί έτσι είναι σα να κοροϊδεύουν τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της ομάδας.

Το Skiathoslife.gr ευχαριστεί τη Διοίκηση την Τεχνική Ηγεσία και τους παίχτες για την 2η συνεχόμενη συνεργασία (σεζόν) όπου μεταδώσαμε όλους τους αγώνες εκτός έδρας ζωντανά και σε μαγνητοσκόπηση τους εντός.

Loading...
error: Content is protected !!