Βόλος: Συνελήφθη 29χρονος για διαρρήξεις σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Αστυνομικό Δελτίο

Οι αστυνομικές υπηρεσίες του Βόλου αναζητούσαν ένα νεαρό σε βάρος του οποίου η ανακρίτρια του Α΄ τμήματος Πλημμελειοδικών είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων. Εκείνος, όμως, όχι μόνο κυκλοφορούσε ελεύθερος, αλλά έκανε και διαρρήξεις σε πρακτορεία του Ο.Π.Α.Π.!

Ο 29χρονος Έλληνας διέρρηξε αρχικά την κεντρική είσοδο ενός πρακτορείου στο Βόλο και άρπαξε 35 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Φαίνεται, όμως, ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος γιατί αμέσως μετά παραβίασε την κεντρική είσοδο και δεύτερου πρακτορείου, από την ταμειακή μηχανή του οποίου άρπαξε άλλα 70 ευρώ! Όμως, ήδη είχαν ειδοποιηθεί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ξεκίνησαν αναζητήσεις και κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσα στο δεύτερο πρακτορείο!

Ο νεαρός συνελήφθη και πάνω του βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το ένταλμα κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για κλοπές τετελεσμένη και σε απόπειρα, διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση ώσπου να απολογηθεί και για τις παλιότερες κατηγορίες.

Loading...
error: Content is protected !!