Η βιογραφία του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από το συγγραφέα Γιώργο Σανιδά | του Νίκου Τζούμα

Γνωρίζοντας το Γιώργο Σανιδά, με τον οποίο συνεργαζόμαστε από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του SkiathosLife, η σπουδαία είδηση ότι εκδίδει τη βιογραφία του μεγάλου συμπολίτη του τον οποίο και υπεραγαπά -έχει γράψει άλλωστε ήδη άλλα δύο βιβλία για τον κυρ- Αλέξανδρο-, έφθασε σχεδόν σαν αναμενόμενη. Αποτελεί τεράστιο γεγονός, τιμά τον τόπο μας και τον ίδιο και θα κάνουμε τα πάντα σαν SkiathosLife για να φτάσει αυτό το έργο στα πέρατα του ελληνισμού τον οποίο πρωτίστως εκφράζει ο Παπαδιαμάντης.
Η Πρόεδρος της ΕΛΒΕ κα Άννα Φαχαντίδου που προλογίζει τη βιογραφία, σημειώνει για το βιβλίο: » Έχουν γραφτεί τόμοι, αλλά μια βιογραφία που να τα έχει όλα για τον Παπαδιαμάντη συνοπτικά, τεκμηριωμένα και με τα μάτια της εποχής μας, νομίζω πως χρειάζεται σε κάθε βιβλιοθήκη, πόσο μάλλον που ο συγγραφέας της μεγάλωσε στα ίδια μέρη.»
Να σας δώσουμε και μια τελευταία είδηση: Το βιβλίο σχεδιάζεται να παρουσιαστεί στη Σκιάθο την παραμονή του Αγίου Πνεύματος και μάλιστα με τη συμμετοχή μελών της Ένωσης Λογοτεχνών ΒΕ! Αναμένουμε τα νεώτερα και θα σας ενημερώσουμε, όπως πάντα, πρώτους…

Loading...
error: Content is protected !!