Εκπρόσωποι του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρα επισκέπτονται τη Σκιάθο

Στη Σκιάθο θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Πολιτικού Φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις»  το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 7 το βράδυ στην Πιτσαρία «Μαϊστράλι» .

Οι εκπρόσωποι των Ε.Σ ομιλητές Χ. καρακώστας (Δικηγόρος) και οι κ.κ. Κουτμάνης και Σαμαράς θα παρουσιάσουν το Πρόγραμμα : «Δόμηση Χρηματοδότησης των Αναγκών του Δήμου Σκιάθου ύψους 1 Δις»

Η εκδήλωση σύμφωνα με τον Πολιτικό Φορέα έχει σκοπό να ενημερώσει τους πολίτες για τον τρόπο Οριστικής Νόμιμης Αποπληρωμής όλων των οφειλών τους προς Δημόσιο, Τράπεζα, Ασφαλιστικά Ταμεία  και για την Στρατηγική Αποδέσμευσης της Ελλάδος από τα Μνημόνια της Εξαθλίωσης.

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρας

Σε ποινή κάθειρξης 8 ετών, χωρίς αναστολή και 5 χρόνια στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων καταδικάστηκαν ερήμην σήμερα ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του από δικαστήριο της Πάτρας, με την κατηγορία για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα συλλήψής τους, καθώς τυχόν έφεσή τους δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Ο Αρτέμης Σώρρας βρισκόταν σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου στα Δικαστήρια της Πάτρας, με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, μηνυτής είναι ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του και ο Σώρρας τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Loading...
error: Content is protected !!